Socialism ända in i kaklet!

Katt i badrumV som i dag styr Sveriges viktigaste ekonomiska debatt vill av ideologiska skäl lägga ned fungerade vård, skola och omsorg. Regleringarna kommer att föreslås i llmar Reepalus (S) Välfärdsutredningen i november.

Riskkapitalbolags investeringar i skola, vård och omsorg handlar om att gå mer än runt ekonomiskt i verksamheterna. Vinst uppstår vid hårt arbete, smarta inventioner, fokus på forskningsrelaterade arbetsmetoder, investeringar och ett nöjt arbetslag. Ingen vettig människa kan väl ha problem med att arbetsgivare med serviceinriktning går med vinst? Välskötta företag går med vinst. Det ska de fortsatt få göra om Alliansen vinner valet 2018.

Motsvarande kommunala verksamheter går aldrig med vinst. Det borde de få göra. Men det kommer inte att hända om S, MP med stöd av V kommer att få den fortsatta regeringsmakten 2018.

Valet 2018 kommer att handla om att antingen gå tillbaka till bidragssverige där staten kontrollerar sina medborgare ända in i kaklet (ingen har väl glömt blanketten som medborgarna tvingades fylla i under socialisttiden, på heder och samvete, om vilken färg på kaklet man hade i badrummet. Att ha kakel var i sig misstänkt men vitt var okej. Färgat kakel medförde högre skatt.) Eller fortsatt ekonomisk tillväxt.

När staten ger sig på företagen är det snäppet bort att den ger sig på medborgarna!
Välfärdsutredning är en sådan attack. Vilken färg har du på ditt kakel?

Läs gärna Ett krig mot alla företagare, YSTADS ALLEHANDA. ledare av Sofia Nerbrand

Photo Free Forwallpaper

Min hemsida

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *