Ryssland etablerar sig i Sverige

Nordstream II är en rysk gasledning under Östersjön som ska göra Europa beroende av rysk gas. Gasen kommer att bli en rysk påtryckningsmöjlighet mot enskilda länder i EU liksom EU självt. Allt som ryssarna gör i beroendehänseende ska betraktas med misstänksamhet. Gasen är en taktisk uppbyggnad för att infiltrera Europas länder.

Tyvärr var Angela Merkel för Nordstream I som är i bruk nu. Hennes Tyskland behöver gas och hon har lyckats klara av konststycket att förklara för sina väljare att det är Ryssland det ska handlas gas av.

För oss svenskar är gasen inte enbart ett påtryckningsmedel i framtiden. För oss i Sverige är hotet redan på tillvänjning. Protesterna är lama mot faktumet att ryssar befinner sig och bygger på svensk mark. Det verkar som om pratat om ”svenska jobbtillfällen” det ryska intrånget skapar, är överordnat vår nationella säkerhet.
Det menar socialdemokraterna. De styr. Det märks.

Gasledningarna i Östersjön går nära Sverige. Ryssarna får av socialdemokraterna i kommuner som berörs fritt tillträde till mark, hamn och vattnet – alltihop hemliga svenska försvarsangelägenheter.

Natos parlamentariska församling har haft session i Georgien. Från flera delegationer markerade tydligt mot Nordstream II. Den svenska moderaten Hans Wallmark också.

Läs om Wallmarks motstånd https://www.svd.se/hans-wallmark-varfor-gor-regeringen-inget-at-nordstream-2

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *