Jag kandiderar för Moderaterna till Landstinget i Stockholm

En spännande tid är det nu för oss moderater som kandiderar till valet 2018. Under en dryg vecka får medlemmar i moderaterna i Stockholm stad rösta på till exempel mig – som ställer upp i Landstinget Stockholm stad.

https://kandidat2018.moderaterna.info/kandidat/id/216/Helena_Johansson%20Sigander

Några av mina politiska mål som moderat.
1. Vad vi stockholmare behöver är en snabb integration. För det behövs inte enbart utbildning och jobb utan också vård för dem, och det är en hel del flyktingar, som under sina strapatser för att komma hit, har drabbats av mardrömslika svårigheter. Dessa sitter så klar fast i sinnena.
2. Överhuvudtaget behövs en utbyggd psykvård då Sverige har en hög frekvens av självmord samt en ökande psykisk ohälsa bland ungdomar.
3. Kulturens läkande kraft är känd sedan antiken – den kraften bör utnyttjas. Själen är individens stomme!
4. Äldre blir fler. Vi alla blir äldre och kommer, om vi får leva, att tillhöra denna grupp. Vård. och omsorg kostar, förebyggande hälsovård är därför nödvändig för många fler än i dag.
5. Det är nödvändigt och bråttom att ha en plan för kommande högt vattenstånd både i Stockholm, som i länet och i hela riket. När vattnet stiger förloras inte bara bostäder och mark, utan också vad som ligger under, som vatten- och avloppssystem, fiber …  ja, du vet själv. Slutar dessa att fungera är välfärden slut i ett nafs.

Om du har möjlighet  – och anser frågorna ovan viktiga – kan du rösta på mig.
Vänligen, Helena
Läs mer om mig som författare och privatperson på min hemsida

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *