C gör sig omöjligt igen

C har alltför högt i tak. Det är inte tolerabelt för väljarna. En nämndeman ska inte ta med sig föreställningar “hemifrån” utan vara stolt förmedlare av att förmåner på grund av kön och status inte finns i Sverige. Varför kom personen annars hit om inte för lika inför lagen gäller?

I sorglig favorit i repris kommer här C:s /tack och lov strukna/ tankar om månggiftet i Sverige.

Månggifte är på förslag att bli tillåtet i Sverige. Om jag då gifter mig med ett par nya karlar (har kvar min reguljära gubbe förstås) men av de nya blir nog en yngre. Kanske skulle jag ta en gammal rik typ också, av typ Wallenbergfamilj. För mer klirr i kassan behövs nog för det växande hushållet och huset som jag ser vi ska bo i i framtiden. Jag tänker mig att min nye unge man också vill ha ett par till kvinnor att var gift med och de i sin tur vill ha några karlar att välja på från dag till dag (eller natt) … vilka också vill ha ett par tre fruar var. Jag tänker också att jag blir samhällstillvänd och av barmhärtighet gifter mig med en asylsökande man, muslim utan tvivel, och kanske är han bög och har kommit till Sverige för att slippa garderoben och han vill säkert gifta sig med en kille som också vill gifta sig med en eller annan kille och det blir mycket folk i huset. Eftersom tio procent sägs vara något annat än heterosexuella får jag räkna med att någon i hushållet gifter sig med en bisexuell som kanske vill gifta sig med både en flata och en man. Min reguljäre man vill väl också ha något nytt, bara det inte blir en alltför ung, en som har droppat ut från skolan och varken kan läsa eller skriva och vi måste sitta allihop på kvällarna och göra komvux-läxorna med henne och slösa bort tiden på sådant som vi vuxna gifta ansvarstagande redan har lärt oss.
……………….

Jag ställer upp för moderaterna i valet 9 september 2018 . Kryssa mig gärna på Landstingslistan för Norrmalm.
Jag verkar bl.a. för kultur på recept för dem som inte kommer ur sorg och depression.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *