Dosan som ljudbok och två böcker till

Det är så roligt. Tre av mina böcker ploppar nu ut på bokmarknaden som ljudböcker. Det kommer att komma fler men de här är de första och det känns stort.
Jag är glad, stolt och tårögd.
Ljudböcker har andra kanaler till läsarna än e-böcker och fysiska böcker. Kanske hittar de fram till nya läsare. Det vore spännande.

(Man kan provlyssna på Storytel https://www.storytel.se/books/120640-Dosan-Helga-Gregorius-beraettelse ) Eller på Adlibris

Om Dosan Helga Gregorius berättelse står det på omslaget
Året är 1901 i Stockholm. Helga och Carl-Evert är förälskade i varandra, men Helga vågar inte ta steget mot det samvetsäktenskap som det skrivs om i tidningarna. När Helgas båda föräldrar dör tar Pastor Gregorius hand om henne, och hon blir snart hans fru. Helga blir besviken och olycklig då hennes nya make inte förmår att väcka hennes glöd. En annan man väcker lustar som hon inte trott vara möjliga. Samtidigt smider hennes förtrogne, Doktor Glas, andra planer … En het, erotiskt berättelse om hjältinnan vi aldrig fick lära känna i en av 1900-talets mest älskade romaner.
Förlag: Saga Egmont tid: 9 tim 5 min.

Om Terrorns tecken står det
Sécurité du Terrorisme, SdT, grundas i Europa. Syftet är att bekämpa terrorism och de unga idealister som lyckas lura systemet i sin strävan att bli martyrer genom självmordsattentat. Oppositionsledaren Göran Hökberg, journalisten Lorraine Zeck och kriminalvårdaren Sven Borg kallas in när en ung terrorist fritas. Tillsammans tyder de terrorns tecken.
Här kan du provlyssna  https://www.adlibris.com/se/ljudbok/terrorns-tecken-9788711822722

 

Om Marionett står det
Ett antal människor utan någon tydlig koppling mördas. Samtidigt härjar en mordbrännare. Polisintendent Maria Louisa Magnusson har precis kastat ut sin otrogna make, men hon tvingas ta emot hans hjälp i utredningen. Hon och hennes kollegor jobbar mot klockan i jakten på vad de inser är en seriemördare, och en natt hamnar Maria i skottlinjen.
Här kan du provlyssna  https://www.adlibris.com/se/ljudbok/marionett-9788711822739

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *